Vuohenjuustoleivät
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Nämä herkulliset leivät ovat täydellinen lisä keittoruokien seuraksi tai nautittavaksi sellaisenaan esimerkiksi iltapalana. Leivän makea ja hieman hapan maku yhdistyy täydellisesti kirsikkahilloon, mutta voit myös kokeilla muita hilloja, kuten vadelma- tai aprikoosihilloa, tuomaan vaihtelua. Jos pidät hieman tulisemmasta mausta, paprika-chilihillo on erinomainen vaihtoehto, joka tuo leipään mukavaa potkua. Leivät ovat helppoja valmistaa ja sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaan, ja ne varmasti ilahduttavat kaikkia ruokapöydässä.
Advertising information
Video: Vuohenjuustoleivät
Ainekset
6 annosta
- 6 viipaletta Maalahden Limppua
- n. 150 g pehmeää vuohenjuustoa
- 1 dl kirsikkahilloa tai muuta hilloa
- 1 dl saksanpähkinöitä TAI
- 1 dl pekaanipähkinöitä (vaihtoehto) TAI
- 1 dl cashewpähkinöitä (vaihtoehto)
- 2 rkl hunajaa
- rosmariinia TAI
- persiljaa (vaihtoehto)
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Paahda Maalahden Limppu -leipäviipaleita leivänpaahtimessa.
- Laita ne sitten tarjoiluvadille. Levitä pinnalle pehmeää vuohenjuustoa.
- Lusikoi jokaisen päälle hieman kirsikkahilloa tai muuta hilloa. Paahda pähkinöitä kuumalla pannulla ja murenna niitä hieman.
- Ripottele leipäviipaleille. Valuta pinnalle hieman hunajaa ja koristele yrteillä ja mustapippurilla.
- Tarjoa!