Suppilovahverokeitto

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Suppilovahverokeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

261 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Suppilovahverokeitto maistuu erinomaisesti ympäri vuoden . Kevyet keitot maistuvat ennen raskaita pääruokia ja tietysti syksyllä suppilovahveroiden sesonkina.

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 50 g voita TAI
  • 50 g margariinia (vaihtoehto)
  • 1 sipuli
  • 2 tl sokeria
  • 1 l suppilovahveroita
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl kuohukermaa
  • mustapippuria
  • (halutessasi) tuoretta ruohosipulia TAI
  • tuoretta persiljaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Hienonna sipuli sekä halutessasi suppilovahveroita.
  • Sulata voi kattilassa.
  • Kuullota sipulia hetki.
  • Lisää joukkoon sokeri ja suppilovahverot.
  • Kääntele hetken aikaa, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan.
  • Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele sienten joukkoon.
  • Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, sekä kerma.
  • Hämmennä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
  • Mausta mustapippurilla.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele pinnalle halutessasi ruohosipuli- tai persiljasilppua.
  • Tarjoa suppilovahverokeitto heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä