Kasvis-pastakeitto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

24 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Biotta luomuvihannesmehut ovat mainioita keittoruokien pohjia. Ne antavat täyteläisen maun ja upean värin. Kokeile oma suosikkisi. 

Kasvis-pastakeitto
6 annosta

2-3 rklöljyä
1 iso tai 2 keskikokoista palsternakkaa
3 isoa porkkanaa
1 keskikokoinen purjosipuli
5 lehtisellerinvartta
2 valkosipulinkynttä
½-1 punaista chilipaprikaa
200 g parsakaalia
1 l Biotta Tomaattimehua tai Vihannesmehua
5 dl vettä
2 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutiota
2 laakerinlehteä
10 mustapippuria
½-1 sitruunanmehu
1-2 maustekurkkua
2 dl ruispastaa

Lisäksi:
persiljaa, lehtipersiljaa, lipstikkaa tai muuta yrttiä
200-400 g smetanaa

Kuori palsternakka ja porkkanat. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Halkaise purjosipuli ja leikkaa pituussuunnassa puoliksi. Huuhtele lehtien välit ja leikkaa suikaleiksi.
Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Irrota parsakaalista kukinnot ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää kasvikset. Kääntele hetki.
Lisää tomaattimehu tai vihannesmehu, vesi, Herbamare kasvisliemitiivistekuutiot, mustapippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Purista joukkoon sitruunanmehua. Suikaloi tai kuutioi joukkoon maustekurkkua ja lisää ruispasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on sopivan kypsää.
Hienonna joukkoon tuoreita yrttejä.
Tarjoa seuraksi smetanaa ja tuoretta leipää.
Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä