Punajuuri-Aurajuustovuoka

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
punajuuri-aurajuustovuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

188 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tämä ruoka on ollut niin monen toivelistalla, että päätin toteuttaa toiveenne. Punajuuri-Aurajuustovuoka sopii niin arkeen kuin juhlahetkeenkin. Joko sellaisenaan tarjottavana tai muun ruoan lisänä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • 400 g etikkapunajuuria suikaleina
  • 1 dl etikkapunajuurien lientä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 250 g Koskenlaskija sinihomesulatejuustoa
  • 75 g Aurajuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  • Laita uunivuokaan peruna-sipulisekoitus, etikkapunajuurisuikaleet ja etikkapunajuuriliemi.
  • Kuumenna kattilassa ruokakerma ja sinihomesulatejuusto sekä Aurajuusto tasaiseksi seokseksi.
  • Kaada seos uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Murusta halutessasi pinnalle Aurajuustoa.
  • Kypsennä 175-200 asteessa 40-50 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
  • Tarjoa punajuuri-aurajuustovuoka heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä