Punajuuri-Aurajuustovuoka
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 400 g etikkapunajuuria suikaleina
- 1 dl etikkapunajuurien lientä
- 2 dl ruokakermaa
- 250 g Koskenlaskija sinihomesulatejuustoa
- 75 g Aurajuustoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Laita uunivuokaan peruna-sipulisekoitus, etikkapunajuurisuikaleet ja etikkapunajuuriliemi.
- Kuumenna kattilassa ruokakerma ja sinihomesulatejuusto sekä Aurajuusto tasaiseksi seokseksi.
- Kaada seos uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Murusta halutessasi pinnalle Aurajuustoa.
- Kypsennä 175-200 asteessa 40-50 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
- Tarjoa punajuuri-aurajuustovuoka heti!