Kasvis-punajuurilaatikko, vegaaninen
- 15 min Työaika
- 1 h 10 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2-3 rkl rypsiöljy
- (vaihtoehto) oliiviöljy
- 1 kg peruna-sipulisekoitus
- 2-3 (suikaleina) porkkana
- 1 (suikalaina) palsternakka
- 2 (hienonnettuna) valkosipulinkynsi
- 2 dl kaurakerma
- 2 dl Biotta Punajuuritäysmehu
- mustapippurirouhe
- 1 tl Herbamare Spicy yrttisuolaseos
- ½ tl tuore rosmariini
Kasvis-punajuurilaatikko on ihana arkiruoka. Tämä ruoka on vegaaninen. Voit halutessasi lisätä joukkoon kuitenkin jauhelihaa, kinkkusuikaleita tai vaikka tofua.
Myös homejuusto antaa upeaa makua.
Kasvis-punajuurilaatikko, vegaaninen
4-5 annosta
2-3 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
1 kg peruna-sipulisekoitusta
2-3 porkkanaa suikaleina
1 palsternakka suikaleina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl kaurakermaa
2 dl Biotta Punajuurimehua
mustapippuria myllystä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolaa
½ tl rosmariinia
Kuumenna öljy isossa kattilassa.
Paista perunasipulisekoitus kauttaaltaan ja lisää porkkana- ja palsternakkasuikaleet, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kääntele hetki.
Lisää kaurakerma ja punajuurimehu, sekä mustapippuria myllystä.
Mausta vielä Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolalla ja rosmariinilla.
Kiehauta.
Tarkista maku.
Laita seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 50-60 minuuttia.
Koristele rosmariinilla ja tarjoa seuraksi raikasta salaattia tai raastetta.