Kasvis-punajuurilaatikko, vegaaninen

  • 15 min Työaika
  • 1 h 10 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 2-3 rkl rypsiöljy
  • (vaihtoehto) oliiviöljy
  • 1 kg peruna-sipulisekoitus
  • 2-3 (suikaleina) porkkana
  • 1 (suikalaina) palsternakka
  • 2 (hienonnettuna) valkosipulinkynsi
  • 2 dl kaurakerma
  • 2 dl Biotta Punajuuritäysmehu
  • mustapippurirouhe
  • 1 tl Herbamare Spicy yrttisuolaseos
  • ½ tl tuore rosmariini

Kasvis-punajuurilaatikko on ihana arkiruoka. Tämä ruoka on vegaaninen. Voit halutessasi lisätä joukkoon kuitenkin jauhelihaa, kinkkusuikaleita tai vaikka tofua.
Myös homejuusto antaa upeaa makua.

Kasvis-punajuurilaatikko, vegaaninen
4-5 annosta

2-3 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
1 kg peruna-sipulisekoitusta
2-3 porkkanaa suikaleina
1 palsternakka suikaleina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl kaurakermaa
2 dl Biotta Punajuurimehua
mustapippuria myllystä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolaa
½ tl rosmariinia

Kuumenna öljy isossa kattilassa.
Paista perunasipulisekoitus kauttaaltaan ja lisää porkkana- ja palsternakkasuikaleet, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kääntele hetki.
Lisää kaurakerma ja punajuurimehu, sekä mustapippuria myllystä.
Mausta vielä Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolalla ja rosmariinilla.
Kiehauta.
Tarkista maku.
Laita seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 50-60 minuuttia.

Koristele rosmariinilla ja tarjoa seuraksi raikasta salaattia tai raastetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä