Karamellisoitua härkistä

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
karamellisoitua härkistä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Karamellisoitua härkistä maistuu keitetyn tai paistetun riisin kanssa. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja viimeistele tuoreella korianterilla.

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 250 g härkäpapusuikaleita
  • 1 rkl seesamiöljyä TAI
  • 1 rkl rypsiöljyä (vaihtoehto)
  • 2 rkl Dansukker Fariinisokeria
  • ¾ dl tamarindikastiketta TAI
  • ¾ dl soijakastiketta (vaihtoehto)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 2 dl vettä
Lisäksi:
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
Lisäksi:
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla.
  • Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen.
  • Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  • Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta.
  • Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki.
  • Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku.
  • Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.
  • Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä