Karamellisoitua härkistä
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
3 annosta
- 250 g härkäpapusuikaleita
- 1 rkl seesamiöljyä TAI
- 1 rkl rypsiöljyä (vaihtoehto)
- 2 rkl Dansukker Fariinisokeria
- ¾ dl tamarindikastiketta TAI
- ¾ dl soijakastiketta (vaihtoehto)
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- ½ tl chilihiutaleita
- 2 dl vettä
Lisäksi:
- 2 dl Dansukker Fariinisokeria
Lisäksi:
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla.
- Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen.
- Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta.
- Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki.
- Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku.
- Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.
- Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.