Välimeren hummus

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Nutisal logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 purkki annosta
  • 290/175 g kikherne
  • 50 g fetajuusto
  • 1-2 dl babypinaatti
  • 1 ruukku tuore basilika
  • 1 dl Nutisal Salad Mix -sekoitus
  • 2 rkl oliiviöljy
  • ½ dl vesi
  • ½ limen mehu
  • suola
  • mustapippurirouhe

Välimeren hummus on loistava dippikastike vihanneksille ja juustojen ja voileipäkeksien seurana.
Sipaise myös leivän levitteeksi. Tässä hummuksessa on käytetty terveellistä kuivapaahdettua Nutisal Salad Mix -sekoitusta. Kuivattu punajuuri antaa upeaa väriä hummukseen ja tekee siitä kiinnostavan.

Välimeren hummus

290/175 g kikherneitä, valutettuna
50 g fetajuustoa
1-2 dl baby pinaatinlehtiä
1 ruukku basilikaa
1 dl Nutisal Salad Mix -sekoitusta (pähkinöitä, siemeniä ja kuivattua punajuurta)
2 rkl oliiviöljyä
½ dl vettä
½ limen mehu
suolaa
mustapippuria myllystä

Valuta kikherneet ja laita se fetajuuston kanssa tehosekoittimeen.
Lisää baby pinaatinlehdet, Nutisal Salad Mix -sekoitus, oliiviöljy, vesi ja limen mehu. Rouhi joukkoon hieman suolaa ja mustapippuria.
Jauha tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä