Välimeren hummus
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 290/175 g kikherne
- 50 g fetajuusto
- 1-2 dl babypinaatti
- 1 ruukku tuore basilika
- 1 dl Nutisal Salad Mix -sekoitus
- 2 rkl oliiviöljy
- ½ dl vesi
- ½ limen mehu
- suola
- mustapippurirouhe
Välimeren hummus on loistava dippikastike vihanneksille ja juustojen ja voileipäkeksien seurana.
Sipaise myös leivän levitteeksi. Tässä hummuksessa on käytetty terveellistä kuivapaahdettua Nutisal Salad Mix -sekoitusta. Kuivattu punajuuri antaa upeaa väriä hummukseen ja tekee siitä kiinnostavan.
Välimeren hummus
290/175 g kikherneitä, valutettuna
50 g fetajuustoa
1-2 dl baby pinaatinlehtiä
1 ruukku basilikaa
1 dl Nutisal Salad Mix -sekoitusta (pähkinöitä, siemeniä ja kuivattua punajuurta)
2 rkl oliiviöljyä
½ dl vettä
½ limen mehu
suolaa
mustapippuria myllystä
Valuta kikherneet ja laita se fetajuuston kanssa tehosekoittimeen.
Lisää baby pinaatinlehdet, Nutisal Salad Mix -sekoitus, oliiviöljy, vesi ja limen mehu. Rouhi joukkoon hieman suolaa ja mustapippuria.
Jauha tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.