Pekoninen herkkusieni-papulisäke
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 100 g vihreä papu
- vesi
- suola
- 175 g pekoni
- 200 g herkkusieni
- 1 valkosipulinkynsi
- mustapippurirouhe
Kesäruoat valmistuvat vaivatta grillaten. Grillin sivupolttimella tai vaikka suoraan grillissä valmistat pieniksi paloiksi leikatut kasvikset helposti herkullisiksi lisäkkeiksi Cerasafe pannulla.
Cerasafe paistoastiat ovat joka kokin monipuolisia paistoastioita, jotka toimivat myös tyylikkäinä tarjoiluastioina kesäpöydässä.
Nämä sopivat myös mainiosti kesäviemiseksi vaikkapa ruoanlaitosta pitävälle ystävälle.
Pekoninen herkkusieni-papulisäke
4 annosta
Valmistus:
100 g vihreitä papuja
reilusti vettä
ripaus suolaa
175 g pekonia
200 g herkkusieniä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
mustapippuria
Leikkaa pavuista päädyt ja puolita pavut.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja pavut.
Anna kiehua muutama minuutti. Valuta.
Paloittele pekoni ja puolita herkkusienet.
Laita pekonit kylmälle Cerasafe pannulle ja nosta pannu grillin sivulevylle tai suoraan grilliin. Cerasafe-pannun kahva kestää grillin lämmön. Laita levy päälle.
Paista pekonia kovalla lämmöllä ja lisää sitten joukkoon herkkusienet, pavut ja hienonnettu valkosipuli.
Kääntele, kunnes herkkusienetkin pehmenevät.
Mausta mustapippurilla.
Tarjoa grillatun lihan tai kanan seurana.