Pekoninen herkkusieni-papulisäke

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 100 g vihreä papu
  • vesi
  • suola
  • 175 g pekoni
  • 200 g herkkusieni
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippurirouhe

Pekoninen herkkusieni papulisäke
Kesäruoat valmistuvat vaivatta grillaten. Grillin sivupolttimella tai vaikka suoraan grillissä valmistat pieniksi paloiksi leikatut kasvikset helposti herkullisiksi lisäkkeiksi Cerasafe pannulla.

Cerasafe paistoastiat ovat joka kokin monipuolisia paistoastioita, jotka toimivat myös tyylikkäinä tarjoiluastioina kesäpöydässä.
Nämä sopivat myös mainiosti kesäviemiseksi vaikkapa ruoanlaitosta pitävälle ystävälle.

Pekoninen herkkusieni-papulisäke
4 annosta

Valmistus:
100 g vihreitä papuja
reilusti vettä
ripaus suolaa
175 g pekonia
200 g herkkusieniä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
mustapippuria

Leikkaa pavuista päädyt ja puolita pavut.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja pavut.
Anna kiehua muutama minuutti. Valuta.
Paloittele pekoni ja puolita herkkusienet.
Laita pekonit kylmälle Cerasafe pannulle ja nosta pannu grillin sivulevylle tai suoraan grilliin. Cerasafe-pannun kahva kestää grillin lämmön. Laita levy päälle.
Paista pekonia kovalla lämmöllä ja lisää sitten joukkoon herkkusienet, pavut ja hienonnettu valkosipuli.
Kääntele, kunnes herkkusienetkin pehmenevät.
Mausta mustapippurilla.

Tarjoa grillatun lihan tai kanan seurana.

Pekoninen herkkusieni papulisäke

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä