Broileri-kasvispannu ja paistettua riisiä
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Broileri-kasvispannu:
- 4-5 rkl avokadoöljyä TAI
- 4-5 rkl oliiviöljyä
- 500 g broilerin fileetä
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 200 g miniluumutomaatteja
- 100 g lehtikaalia
- 2-3 rkl soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
- vettä
- suolaa
- 100 g varrellista parsakaalia
Paistettua riisiä:
- 100 g sokeriherneenpalkoja
- 2 porkkanaa
- 2-3 dl Jasmiini-riisiä TAI
- 2-3 dl basmatiriisiä
- ½-1 punainen chilipaprika
- 2 kananmunaa
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Kuumenna öljy paistinpannulla.
- Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettu sipuli, sekä kokonaiset tai puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit.
- Kääntele hetki ja lisää lehtikaali isoina varsina. Kääntele, kunnes lehtikaali kutistuu. Mausta soijakastikkeella.
- Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää suola ja varrelliset parsakaalit. Anna kiehua muutama minuutti. Valuta ja lisää parsakaali ruoan joukkoon.
- Valmista seuraksi paistettua riisiä. Kuori porkkanat ja leikkaa pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi. Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna öljy paistokasarissa ja lisää ainekset pannulle. Kääntele hetki.
- Lisää kypsä riisi ja hienonnettua chilipaprikaa hetki kovalla lämmöllä käännellen.
- Riko joukkoon kaksi kananmunaa ja anna ainesten seistä, kunnes muna alkaa hyytyä. Kääntele muna sekaisin pannulle.
- Hienonna joukkoon tuoretta korianteria ja mausta ruoka mustapippurilla ja halutessasi soijakastikkeella.
- Paistoastiat ovat Heirolin kestävää teräsrunkoista Cerasafe+-sarjaa, joka käy kaikille liesille ja uuniin.