Salmiakkisuukot

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Haganolin kanssa

Itse valmistetut suukot ovat ihania myös syötäväksi lahjaksi. Säilytä suukot jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Nämä suukot on täytetty uskomattoman herkullisella salmiakkitäytteellä.

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • 20 suklaa Marie -keksiä
  • 4 munanvalkuaista
  • 2 ½ dl sokeria
  • ¾ dl Haganol Apteekin salmiakki mixeriä
  • 300-400 g valkosuklaata

Valmistusohje

  • Laita keksit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi.
  • Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes saat paksun jähmeän marengin.
  • Lisää joukkoon Salmiakki Mixer sekoittaen.
  • Pursota salmiakkimarenki kekseille keoiksi.
  • Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 6-7 minuuttia.
  • Paloittele valkosuklaa reunalliselle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoittaen.
  • Valuta valkosuklaata suukkojen päälle lusikalla.
  • Laita jääkaappiin jähmettymään.
  • Nauti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: