Savunmakuinen graavilohi
- 15 min Työaika
- 24 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-15 annosta
- ½ kg lohifilee TAI
- ½ kg kirjolohifilee (vaihtoehto)
- 1-2 rkl savustettua merisuolaa TAI
- 1-2 rkl karkeaa merisuolaa (vaihtoehto)
- ripaus sokeria
- runsaasti tuoretta tilliä
Valmistusohje
- Laita kalafilee nahkapuoli alaspäin vadille. Poista tarkasti ruodot, käytä apuna pinsettejä.
- Hiero mausteet pintaan ja levitä päälle tilliä.
- Mausta kelmun alla jääkaapissa 1-2 vuorokautta.
- Pyyhi mausteet pois ja leikkaa viistottain ohuiksi viipaleiksi.
- Tarjoa savunmakuinen graavilohi sellaisenaan vaikka alkupalaksi.