Mantelikala

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Tätäkin ruokaa innostuin kokeilemaan Santa Marian Mauste Elämyksiä keittokirjasta.
Todella nopea ja helppotöinen ruoka. Suosittelen!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g pakasteseiti
  • 1 tl sitruunainen kalamauste
  • 2 rkl ruohosipuli
  • (vaihtoehto) tilli
  • 1 dl mantelilastu
  • 1½ rkl unikonsiemeniä
  • 2 dl kalaliemi
  • 2 dl ruokakerma
  • 1 rkl maissitärkkelys
  • (vaihtoehto) perunajauho
  • 1 tl kurkuma

Ohje

  • Sulata pakastekala.
  • Asettele kalapalat voideltuun uunivuokaan.
  • Mausta kalapalat sitruunaisella kalamausteella ja ruohosipulilla/tillillä.
  • Sekoita kalaliemeen ruokakerma, maissitärkkelys ja kurkuma ja kaada liemi kalan päälle.
  • Ripottele pinnalle unikonsiemeniä ja mantelilastuja.
  • Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja pinta kauniin värinen.
  • Tarjoa lisäksi perunasosetta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: