Taatelikakku
- 10 min Työaika
- 1 h 10 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-8 annosta
Taatelikakku:
- 1 pkt (200-250 g) kivettömiä taateleita
- 3 dl vettä
- 1½ dl sokeria
- 200 g margariinia TAI
- 200 g voita (vaihtoehto)
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl kardemummaa
Valmistusohje
- Paloittele taatelit, keitä ne soseeksi veden ja sokerin kanssa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Soseuta pehmenneet taatelit sauvasekoittimella.
- Sekoita kuumaan soseeseen rasva ja anna seoksen jäähtyä.
- Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
- Paista kakkua 175 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla noin tunti.
- Tarjoa taatelikakku.