Ananaskeikauskakku

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Ananaskeikauskakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

403 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä yhdessä Dansukkerin kanssa.

Ananaskeikauskakku on hauskannäköinen ja mehevä kakku, jonka voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottelemaan vieraita ja herkkuhetkiä. Valmista kevään juhlahetkiin tai juhlista arkea!

Advertising information

Ainekset

10-12 annosta
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl ananasmehua (säilykepurkin liemi)
  • 150 g voita
  • tai margariinia sulatettuna
Vuokaan:
  • 50 g (½ dl) voita
  • tai margariinia sulatettuna
  • 1 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 prk ananasrenkaita valutettuina
  • 125 g/ 75 g säilykekirskoita valutettuina
  • 50 g saksanpähkinöitä

Valmistusohje

  • Vaahdota munat ja Siro erikoishieno sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, ananasmehu ja sulatettu voi tai margariini.
  • Sekoita taikina tasaiseksi.
  • Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  • Kaada vuoan pohjalle sulatettu voi tai margariini.
  • Voitele vuoan reunat.
  • Ripottele pohjalle fariinisokeri.
  • Laita ananasrenkaat vieretysten ja täytä kolot valutetuilla säilykekirsikoilla.
  • Rouhi päälle saksanpähkinät.
  • Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
  • Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen kuin kumoat kakun.
  • Kumoa tarjoiluvadille.
  • Tarjoa ananaskeikauskakku sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä