Italianpata

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Italianpata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

54 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Italianpata on mainio arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit maustaa ruokaa oman makusi mukaan. Viimeistele tuoreilla yrteillä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
  • 400 g jauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 4 dl vettä
  • 2 dl rakettispagettia TAI muuta pastaa
  • 200 g pakasteherneitä
  • 100 g sulatejuustoa
  • tuoretta basilikaa
Lisäksi:
  • juustoraastetta

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna öljy paistokasarissa.
  • Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
  • Lisää jauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi.
  • Kiehauta. Lisää rakettispagetti tai muu pasta.
  • Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
  • Lisää pakasteherneet ja sulatejuusto.
  • Kuumenna, kunnes pasta on sopivan kypsää.
  • Tarkista maku. Lisää joukkoon tuoretta basilikaa.
  • Tarjoa seuraksi juustoraastetta. Nauti italianpata hiukan jäähtyneenä.
italianpata

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä