Punajuuri-rosmariinipannacotta
- 15 min Työaika
- 4 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ½ l kerma
- 1 dl Biotta Luomu Punajuuritäysmehu
- 1 pss Vegegeli
- 1 dl ruokokidesokeri
- 1 tl vaniljasokeri
- kuivattu rosmariini
Punajuurikastike
- ½ dl Biotta Luomu Punajuuritäysmehu
- 1 rkl maito
- ½ dl hunaja
Kevään ja kesän trendikäs tarjottava on tässä. Helppotekoinen pannacotta on maustettu ja värjätty punajuurimehulla ja rosmariinilla. Hienostuneen makuinen jälkiruoka sopii tarjottavaksi myös pienissä snapsilaseissa pieninä annoksina.
Mikäli haluat tehdä vegaanisen annoksen, käytä kerman sijaan kaura- tai mantelijuomaa.
Punajuuri-rosmariinipannacotta
6 annosta
½ l kermaa
1 dl Biotta Luomu Punajuurimehua
1 pss Vegegeliä
1 dl ruokokidesokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus kuivattua rosmariinia
Punajuurikastike
½ dl Biotta Luomu Punajuurimehua
1 rkl maitoa
½ dl hunajaa
Laita kerma, punajuurimehu ja vegegel, ruokokidesokeri, vaniljasokeri ja kuivattu rosmariini kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä sekoittaen noin minuutti.
Jaa juomalaseihin, snapsilaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Valmista hetki ennen tarjoilua punajuurisiirappi. Mittaa punajuurimehu, maito ja hunaja kasariin. Keitä hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike on sakeutunut. Valuta annosten päälle.
Koristele tuoreella rosmariinilla.
Vinkki!
Mikäli haluat hyydyttää pannacottan liivatelehdillä, laita 4 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen ja purista ne lopuksi kiehuvan nesteen joukkoon ja anna sulaa.