Lakritsi-suklaavaahto

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
lakritsi-suklaavaahto

Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi

Kuka voisi vastustaa lakritsia ja suklaata? Lakritsi-suklaavaahto yhdistää nämä kaksi herkkua ja saat taivaallisen jälkiruoan, jota kehtaa tarjota myös juhlapöydässä. Voit halutessasi koristella annokset tuoreilla marjoilla. Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta löydät jo hyvin monien kauppojen hyllyiltä. Sitä ja muita mainioita lakritsituotteita voit tilata myös Kouvolan Lakritsi -verkkokaupasta.

>> Tutustu Kouvolan Lakritsin verkkokauppaan <<

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 100 g tummaa suklaata
  • 2 dl kuohukermaa
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 ½ dl Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
  • sokeria
Pinnalle:
  • Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
  • Kouvolan Lakritsi Lakritsipaloja

Valmistusohje

  • Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri.
  • Sekoita joukkoon hieman huolimattomasti myös lakritsikastike.
  • Jaa annoskulhoihin tai laseihin.
  • Valuta päälle hieman lakritsikastiketta ja koristele lakritsipaloilla.
  • Tarjoa!
lakritsi-suklaavaahto

Kauppalista

Yhteistyössä