Mangosorbetti
- 10 min Työaika
- 12 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 kpl munanvalkuainen
- 2 dl Biotta Mangomehu
- hunaja
- 2 rkl Vogel Molkosan Fruit
Vogelin luomumehut sopivat mainiosti raikkaiden kesäjälkiruokien valmistukseen. Aurinkoisilla säillä maistuu ihanat sorbetit. Voit maustaa seoksia tuoreilla hienonnetuilla yrteillä, vaniljasokerilla, hedelmä- tai marjapaloilla.
Makeus on makuasia. Eri mehut maistuvat myös erilaisilta. Mikäli kaipaat itse enemmän makeutta, lisää valkuaisvaahtoon sokeria tai hunajaa.
Maista seosta ennen pakastusta.
Herkullisia sorbettihetkiä!
Mangosorbetti
3-4 annosta
3 munanvalkuaista
2 dl Biotta Mangomehua
(hunajaa makeutukseen tarvittaessa)
2 rkl Molkosan Fruit -heratiivistettä
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon mangomehu ja Molkosan Fruit -heratiiviste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon hunajaa.
Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.
Jaa annoskulhoihin ja nauti!
Vinkki! Kokeile myös muita Biotta mehuja sorbettien valmistukseen.