Mangosorbetti

  • 10 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3-4 annosta
  • 3 kpl munanvalkuainen
  • 2 dl Biotta Mangomehu
  • hunaja
  • 2 rkl Vogel Molkosan Fruit

Vogelin luomumehut sopivat mainiosti raikkaiden kesäjälkiruokien valmistukseen. Aurinkoisilla säillä maistuu ihanat sorbetit. Voit maustaa seoksia tuoreilla hienonnetuilla yrteillä, vaniljasokerilla, hedelmä- tai marjapaloilla.
Makeus on makuasia. Eri mehut maistuvat myös erilaisilta. Mikäli kaipaat itse enemmän makeutta, lisää valkuaisvaahtoon sokeria tai hunajaa.
Maista seosta ennen pakastusta.
Herkullisia sorbettihetkiä!

Mangosorbetti
3-4 annosta

3 munanvalkuaista
2 dl Biotta Mangomehua
(hunajaa makeutukseen tarvittaessa)
2 rkl Molkosan Fruit -heratiivistettä

Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon mangomehu ja Molkosan Fruit -heratiiviste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon hunajaa.
Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.
Jaa annoskulhoihin ja nauti!

Vinkki! Kokeile myös muita Biotta mehuja sorbettien valmistukseen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä