Vadelmahillo
- 10 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Katso myös vadelmapavlova!
Rapea marenkipohja saa päälleen kermavaahdon, jota voit halutessasi tuunata tuorejuustolla tai mascarponejuustolla. Koristele sesongin marjoilla ja tarjoa kuohuvan kanssa. Bernard-Massard Cuvée de l'Ecusson Brut kuohuviini sopii tarjottavaksi marenkikakun kanssa ja tekee hetkestä astetta juhlavamman.
Ainekset
10 annosta
1 purkki
- 1 l vadelmia
- 1 rkl vettä
- 250 g hillosokeria
Valmistusohje
- Laita vadelmat ja vesi kattilaan. Kuumenna, kunnes muodostuu vesihöyryä.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon.
- Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
- Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia ja poista pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.
- Laita vadelmahillo hyvin kuumennettuihin purkkeihin.
- Säilytä viileässä.