Vadelmahillo

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vadelmahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

34 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Vadelmasesonki on nyt parhaimmillaan. Vadelmista valmistat helposti ihanan hillon, jota voit halutessasi maustaa erilaisilla kuivatuilla yrteillä tai vaniljalla. Tarjoa vadelmahillloa lettujen ja pannukakun kanssa tai sipaise kerros täytekakun väliin.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
1 purkki
  • 1 l vadelmia
  • 1 rkl vettä
  • 250 g hillosokeria

Valmistusohje

  • Laita vadelmat ja vesi kattilaan. Kuumenna, kunnes muodostuu vesihöyryä.
  • Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon.
  • Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
  • Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia ja poista pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.
  • Laita vadelmahillo hyvin kuumennettuihin purkkeihin.
  • Säilytä viileässä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä