Puolukka-chilihillo

  • 5 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 l puolukka
  • 1 rkl vesi
  • 250 g hillosokeri
  • ½-1 tl chilihiutale

Syksy on pataruokien kulta-aikaa.
Kun ulkona alkaa olla viileää, on ihana nauttia lämmittävistä pataruoista.
Liharuokien seurana maistuva puolukkahillo on maustettu chilihiutaleilla. Voit käyttää myös tuoretta chiliä maun mukaan, lisää se puolukoiden kanssa samaan aikaan.
Tarjoa myös leikkeleiden seurana illanistujaispöydässä.

Puolukka-chilihillo
10 annosta

1 l puolukoita
1 rkl vettä
250 g hillosokeria
½-1 tl chilihiutaleita tai maun mukaan

Mittaa puolukat ja vesi kattilaan ja kiehauta.
Lisää hillosokeri ja chilihiutaleet ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin ja säilytä jääkaapissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: