Puolukka-chilihillo
- 5 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Syksy on pataruokien kulta-aikaa. Kun ulkona alkaa olla viileää, on ihana nauttia lämmittävistä pataruoista. Liharuokien seurana maistuva puolukkahillo on maustettu chilihiutaleilla. Voit käyttää myös tuoretta chiliä maun mukaan, lisää se puolukoiden kanssa samaan aikaan. Tarjoa myös leikkeleiden seurana illanistujaispöydässä.
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 1 l puolukkaa
- 1 rkl vettä
- 250 g hillosokeria
- ½-1 tl chilihiutaleita
Valmistusohje
- Mittaa puolukat ja vesi kattilaan ja kiehauta.
- Lisää hillosokeri ja chilihiutaleet ja anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
- Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
- Tarjoa puolukkahillo esimerkiksi pataruokien seurana.