Sitruksinen mustikkahillo

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
sitruksinen mustikkahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Sitruksinen mustikkahillo on nopea ja yksinkertainen valmistaa. Voit käyttää tuoreita tai pakastemarjoja. Maustamisessa voit käyttää mielikuvitusta. Kokeile inkivääriä, sitruunaruohoa, sitrushedelmien kuoriraasteita tai erilaisia mausteita, kuten neilikkaa, inkivääriä, kanelia tai kardemummaa. Tarjoa ihanan erilainen hillo lettujen tai pannukakun seurana tai piilota leivonnaisten sisään.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
1 purkki
  • 1 l mustikoita
  • 1 rkl vettä
  • 1 kanelitanko TAI
  • ½ tl kanelia (vaihtoehto)
  • ½ tl sitruunakuoriraastetta
  • 250 g Dansukker hillosokeria
  • ½-1 tl Dansukker vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Laita marjat, vesi, kanelitanko ja hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste kattilaan ja kuumenna, kunnes muodostuu vesihöyryä.
  • Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon.
  • Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
  • Mausta valmis hillo vaniljasokerilla.
  • Anna hillon jäähtyä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja poista kanelitanko.
  • Laita sitruksinen mustikkahillo hyvin pestyihin purkkeihin.
  • Säilytä viileässä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä