Sitruksinen mustikkahillo
- 10 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Dansukker
Sitruksinen mustikkahillo on nopea ja yksinkertainen valmistaa. Voit käyttää tuoreita tai pakastemarjoja. Maustamisessa voit käyttää mielikuvitusta. Kokeile inkivääriä, sitruunaruohoa, sitrushedelmien kuoriraasteita tai erilaisia mausteita, kuten neilikkaa, inkivääriä, kanelia tai kardemummaa. Tarjoa ihanan erilainen hillo lettujen tai pannukakun seurana tai piilota leivonnaisten sisään.
Advertising information
Ainekset
10 annosta
1 purkki
- 1 l mustikoita
- 1 rkl vettä
- 1 kanelitanko TAI
- ½ tl kanelia (vaihtoehto)
- ½ tl sitruunakuoriraastetta
- 250 g Dansukker hillosokeria
- ½-1 tl Dansukker vaniljasokeria
Valmistusohje
- Laita marjat, vesi, kanelitanko ja hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste kattilaan ja kuumenna, kunnes muodostuu vesihöyryä.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon.
- Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
- Mausta valmis hillo vaniljasokerilla.
- Anna hillon jäähtyä puolisen tuntia, kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto ja poista kanelitanko.
- Laita sitruksinen mustikkahillo hyvin pestyihin purkkeihin.
- Säilytä viileässä.