Salmiakki-sitruunacurd

  • 40 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 1 dl Haganol Apteekin Salmiakki -mixeri
  • 4 dl tomusokeri
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 4 munankeltuainen
  • 75 g voi

Salmiakki-sitruunacurd on jotain ihan uutta!
Tämä kirpeän suolainen makuelämys on ihastuttava. Nauti pikkuleipien kanssa, täytekakun täytteenä, jäätelön kera tai vaikka korvapuustien täytteenä kermavaahdon kanssa.

Nam!

Salmiakki-sitruunacurd
1 purkillinen

1 dl Haganol Salmiakki Mixeriä
4 dl tomusokeria
½ sitruunan kuori
4 munankeltuaista
75 g voita

Laita Salmiakki Mixer, tomusokeri, hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori ja munankeltuaiset kasariin ja anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee.
Voit halutessasi valmistaa tämän myös vesihauteessa.
Jäähdytä ja lisää lähes jäähtyneeseen seokseen voi ja vatkaa tasaiseksi. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä