Minttu-mustaherukkahillo

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 1 (purkki) Annosta
minttu-mustaherukkahillo

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Mustaherukka on upea hillomarja joko muiden marjojen joukossa tai ihan sellaisenaan. Minttu-mustaherukkahillo sopii myös pääruokien lisukkeeksi. Kokeile esimerkiksi kanan kanssa. Mausta hilloa erilaisilla yrteillä tai hedelmien kuoriraasteilla.

Advertising information

Ainekset

1 (purkki) annosta
  • 2 l mustaherukoita
  • ½ dl vettä
  • 500 g Dansukker Hillosokeria
  • 1 tl kuivattua minttua

Valmistusohje

  • Putsaa marjat ja laita ne kattilaan veden kanssa. Mikäli valmistat hillon pakastemarjoista, ei vettä tarvitse lisätä.
  • Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes muodostuu vesihöyryä.
  • Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä noin puoli tuntia. Jos pinnalle on muodostunut vaahtoa, kuori se pois lusikalla.
  • Laita minttu-mustaherukkahillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
  • Säilytä viileässä.

Kauppalista

Yhteistyössä