Minttu-mustaherukkahillo
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
- 1 (purkki) Annosta
Advertising information
Ainekset
1 (purkki) annosta
- 2 l mustaherukoita
- ½ dl vettä
- 500 g Dansukker Hillosokeria
- 1 tl kuivattua minttua
Valmistusohje
- Putsaa marjat ja laita ne kattilaan veden kanssa. Mikäli valmistat hillon pakastemarjoista, ei vettä tarvitse lisätä.
- Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes muodostuu vesihöyryä.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
- Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä noin puoli tuntia. Jos pinnalle on muodostunut vaahtoa, kuori se pois lusikalla.
- Laita minttu-mustaherukkahillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
- Säilytä viileässä.