Vilijaanan broilerikeitto, höystettynä Herkkusuun suppilovahveroilla
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- curry
- purjo
- keltasipuli
- porkkana
- paprika
- kanafondi
- liemikuutio
- pitkäjyväinen riisi
- vesi
- broilerin fileesuikale
- sulatejuusto
- valkosipulituorejuusto
- suppilovahvero
- pippuri
- rakuuna
Tänään popsimme hyvällä ruokahalulla broilerikeittoa, jonka ohjeen sain Vilijaanalta . KIITOS!
Lämmin kiitos myös Herkkusuulle, joka yllätti mut iloisesti lähettämällä postissa ihania kuivattuja suppilovahveroita ja torvisieniä. Oli pakko laittaa niitä heti tähän keittoon….ja ainakin vielä olemme hengissä…jos ne sitten osoittautuvatkin kuivatuiksi kärpässieniksi;)
Broilerikeitto
tilkka öljyä
currya maun mukaan
pala purjoa/keltasipulia ohuina suikaleina/silppuna
2 porkkanaa suikaleina
1 punainen paprika pieninä paloina
4 rkl kanafondia TAI 1-2 liemikuutiota
1 dl pitkäjyväistä riisiä
1 litra vettä
300-400 g broilerin fileesuikaleita kypsänä
100-200 g sulatejuustoa tai valkosipulituorejuustoa
(suppilovahveroita maun mukaan)
pippuria
rakuunaa
Freesaa kattilassa kuumassa öljyssä currya. Lisää kasvikset ja riisi, kääntele hetki. Lisää vesi ja liemikuutiot tai fondi, anna kiehua n. 20 minuuttia. Lisää kypsät broilerisuikaleet, (sienet) ja sulatejuusto/ tuorejuusto. Mausta rakuunalla ja mustapippurilla.
P.S Jos käytät kuivattuja sieniä, liota niitä ensin hetki väljässä vedessä.