Tuunatut Chef’s pataruoat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Meksikonpata
- 1 rkl öljy
- 200g jauheliha
- ½ tl suola
- ½ punainen chilipaprika
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 pss Chef's Meksikonpata
- 5dl vesi
- persilja
Italianpata
- 2 dl vesi
- 1 pakkaus Chef's Italianpata
- 100g mascarponejuusto
- (vaihtoehto) sulatejuusto
- 1 valkosipulinkynsi
- tuore basilika
Havaijinpata
- 1 rkl öljy
- 200 g broilerin fileesuikale
- suola
- 5 dl vesi
- 1 pakkaus Chef's Havaijinpata
- 1 prk ananaspalat
- rucola
vesi
- 2½ dl kookosmaito
- 1 pakkaus Chef's Intianpata
- ½ tl tuore inkivääri
- 100 g maustettu tofu
- tuore korianteri
Chef´s pataruoat tuovat helpotusta kiireiseen arkeen. Chef´s tuoteperhe on valmistettu Suomessa parhaista raaka-aineista, ilman säilöntä- ja lisäaineita. Ne ovat mainioita tarjottavaksi sellaisenaankin, jolloin tarvitset pata-aineksen lisäksi ainoastaan vettä, mutta voit tuunata niistä omaan makuun sopivan aterian suosikkiraaka-aineilla. Seitsemästä mausta kuusi on täysin vegaanisia. Vain pinaattipastassa on maitoa, joten se ei sovellu vegaanille, mutta kasvisruokavaliota nauttivalle kyllä. Ohessa muutama vinkki.
Mainio meksikonpata sopii tuunattuna myös illanistujaistarjottavaksi. Valmista seuraksi raikasta salaattia.
Meksikonpata
2 annosta
1 rkl öljyä
200 g jauhelihaa
½ tl suolaa
½ punainen mieto chilipaprika
1 valkosipulinkynsi
1 pakkaus Chef´s Meksikonpata-aineksia
5 dl vettä
persiljaa
Kuumenna öljy kattilassa tai pannulla.
Paista jauheliha ja mausta suolalla. Lisää hienonnettu chilipaprika ja valkosipulinkynsi, kääntele hetki.
Lisää vesi, kiehauta ja kaada joukkoon meksikonpata-ainekset.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia kannen alla.
Vinkki! Voit lisätä joukkoon halutessasi hieman tomaattimurskaa tai tomaattipyreetä.
Chef´s Italianpata-aineksista valmistat kiireisessä arjessa helpon aterian. Pakkauksen ohjeen mukaan valmistettu pata-ateria on vegaaninen, mutta voit tuunata siitä omaan makuusi sopivan.
Italianpata
2 annosta
5 dl vettä
1 pakkaus Chef´s Italianpata-aineksia
100 g mascarponejuustoa tai sulatejuustoa
1 valkosipulinkynsi
tuoretta basilikaa
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää Italianpata-ainekset.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon mascarponejuusto tai sulatejuusto ja hienonnettu valkosipulinkynsi.
Kuumenna.
Lisää joukkoon hienonnettua basilikaa.
Vinkki!
Voit lisätä joukkoon paistettua jauhelihaa ja/tai tomaattimurskaa kypsennyksen aikana.
Chef´s Havaijinpata-aineksista saat herkullisen aterian alle kymmenessä minuutissa. Voit valmistaa ruoan ilman lisättyjä aineksia, tai tuunata mieleisesi lisäämällä joukkoon paistettua kanaa, possua tai tofua.
Havaijinpata
2 annosta
1 rkl öljyä
200 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
5 dl vettä
1 pakkaus Chef´s Havaijinpata-aineksia
1 pieni prk ananaspaloja liemineen
rucolaa
Kuumenna öljy kattilassa tai pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta ripauksella suolaa.
Lisää vesi, Havaijinpata-ainekset ja pieni purkillinen ananaspaloja liemineen.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin viisi minuuttia.
Ripottele pinnalle rucolaa.
Intianpata on herkullinen itämainen ateria, jossa on pääraaka-aineena couscous. Voit valmistaa aterian myös veteen, mutta mainio maku ateriaan saadaan käyttämällä nesteenä kokonaan tai osittain kookosmaitoa. Lisää makua ruokaan saat lisäämällä siihen halutessasi pienen määrän tuoretta inkivääriä.
Intianpata
2 annosta
2 ½ dl vettä
2 ½ dl kookosmaitoa
1 pakkaus Chef´s Intianpata-aineksia
½ tl tuoretta inkivääriä
100 g maustettua tofua
tuoretta korianteria
Kuumenna vesi ja kookosmaito kattilassa tai pannulla. Lisää Intianpata-ainekset ja tuore, hienonnettu inkivääri.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon maustettua kuutioitua tofua. Kuumenna.
Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.