Tortillalasagne
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 rkl avokadoöljy
- 500 g broilerin fileesuikale
- 1 pss Santa Maria Spice Mix for Enchilada, medium
- 215 g Pintopapu, kypsennetty
- 350 g Santa Maria, Chunky Hot salsa
- 400 g tomaattimurska
- 1 paprika
- 2 sipuli
- 2 prk Santa Maria Dip Nacho Cheese Style dippi
- 4 kpl Santa Maria Original Tortilla Wrap
- Santa Maria yellow chili mild
Tortilloista valmistat lasagnea muistuttavan aterian, joka katoaa pian parempiin suihin. Nopeaa, helppoa ja niin herkullista! Valmista myös illanistujaisiin ja tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
Tortillalasagne
4-6 annosta
2 rkl avokadoöljyä
500 g broilerinfileesuikaleita
1 pss Santa Maria Spice Mix for Enchilada (medium)
215 g Santa Maria Pintopapuja
350 g Santa Maria Chunky Salsa Hot -salsaa
400 g tomaattimurskaa
1 paprika
2 sipulia
Lisäksi:
2 prk Santa Maria DIP Nacho Cheese Style -dippiä
4 kpl isoja Santa Maria Original Tortilla Wrappeja
Pinnalle:
Santa Maria yellow chili, mild -chilipaloja liemessä
Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
Mausta Spice Mix for Enchilada -mausteseoksella.
Lisää joukkoon valutetut pintopavut, chunky salsa, tomaattimurska, paloiteltu paprika ja hienonnetut tai viipaloidut sipulit. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja jaa broilerikastike, Nacho Cheese Style -dippi ja Tortilla Wrapit kerroksittain siten, että päälle jää juustodippi.
Ripottele pinnalle vielä keltaisia mietoja chilipaloja.
Laita ruoka 200-asteiseen uuniin ja kuumenna noin 30 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki! Tarjoa seuraksi guacamolea ja creme fraichea.