Maukas broileri-perunavuoka

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

348 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Maukas broileri-perunavuoka

Työpäivien päätteeksi ja varsinkin, jos ulkona on upea ilma, ei lieden ääressä haluaisi käyttää hurjasti aikaa.
Tämä ruoka valmistuu esivalmistelujen jälkeen uunissa, joten voit viettää aikaa auringosta nauttien sillä aikaa kun ruoka kypsyy.
Kata pöytä pihalle tai parvekkeelle ja nauti raikkaassa ulkoilmassa salaatin kanssa.

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 1 rkl öljyä
  • 800 g broilerin fileesuikaleita
  • suolaa
  • currya
  • paprikajauhetta
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 1 prk (á 200 g) Creme Bonjour Cuisine Thai Green Curry
  • 2 ½ dl ruokakermaa
  • 1 kg peruna-sipulisekoitusta
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 200 g juustoraastetta

Ohje

  • Kuumenna öljy pannussa.
  • Paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi.
  • Mausta suolalla, currylla, paprikajauheella ja hienonnetulla valkosipulilla.
  • Lisää joukkoon Creme Bonjour Thai Green Curry ja ruokakerma, anna kiehahtaa.
  • Kaada uunivuokaan perunasipulisekoitus ja sekoita joukkoon broilerikastike, kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
  • Kypsennä 200 asteessa 30-45 minuuttia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: