Kananpojan pyttipannu
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- peruna
- sipuli
- öljy
- curryjauhe
- broilerin fileekuutiot
- valkosipulinkynsi
- tomaatti
- muna
Kariniemen kananpojan paistetut fileekuutiot ovat käteviä salaateissa ja muiden pikkusuolaisten valmistuksessa. Valmista maukas pyttipannu vaihteeksi kanasta.
Kananpojan pyttipannu
2 annosta
4-6 isohkoa kypsää perunaa
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
1-2 tl currya jauheena
200 g Kariniemen Kananpojan paistetut fileekuutiot
2 valkosipulinkynttä
2 tomaattia
2 munaa
Paloittele kypsät, kuoritut perunat ja silppua sipuli. Kuumenna öljy pannussa ja lisää curry. Kääntele hetki ja lisää joukkoon perunakuutiot ja sipulisilppu, sekä kananpojan paistetut fileekuutiot, hienonnetut valkosipulinkynnet ja tomaattikuutiot.
Kuumenna.
Paista munat kuumalla lettupannulla tai paistinpannulla ja tarjoa pyttipannun seurana.