Kananpojan kastike ja vihreitä papuja

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • fileesuikaleet provencale paistonapeilla
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • provencen mausteseos
  • vihreät pavut
  • kirsikkatomaatti
  • kuohukerma
  • ruokakerma
  • suola
  • persilja
  • korianteri
  • yrtti

Arkinen kananpojan kastike maistuu riisin tai pastan kanssa. Voit korvata pavut halutessasi vaikkapa paprikalla tai lehtisellerillä.

Kananpojan kastike ja vihreitä papuja
3-4 annosta

n. 500 g Kariniemen Kanapojan miedosti suolatut fileesuikaleet, provencale paistonapeilla
2-3 sipulia lohkoina
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
provencen mausteseosta
100 g vihreitä papuja
100 g kirsikkatomaatteja
2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
(suolaa tarvittaessa)
persiljaa, korianteria tai muuta yrttiä

Paista kananpojan miedosti suolatut fileeviipaleet pakkauksen paistonapeilla kuumassa pannussa. Lisää joukkoon kuoritut ja lohkotut sipulit, sekä valkosipulit. Mausta provencen mausteseoksella. Lisää vihreät pavut ja kirsikkatomaatit, kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää kuohukerma tai ruokakerma ja kiehauta.

Tarkista maku.
Tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä