Itämaiset broilerinjauhelihapihvit, dippi ja kaali-porkkanasalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- korppujauho
- vesi
- broilerin jauheliha
- kevätsipuli
- chilipaprika
- auringonkukansiemeniä
- korianteri
- persilja
- minttu
- inkivääri
- kalakastike
- mustapippuri
- limetinlehti
- sitruunaruoho
- öljy
- sitruunaöljy
- valkosipulinkynsi
- sokeri
- keräkaali
- porkkana
- etikka
Perusraaka-aineista saa helposti hieman erilaista ruokaa, kun joukkoon lisätään muutamaa hieman epätavallisempaa maustetta tai yrttiä. Tämä ruoka on kevyttä, eikä kaipaa välttämättä seuraksi edes riisiä.
Itämaiset broilerinjauhelihapihvit, dippi ja kaali-porkkanasalaatti
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
500 g broilerinjauhelihaa
50 g kevätsipulia silputtuna
pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl korianteria, persiljaa tai minttua silputtuna
1-2 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 rkl kalakastiketta
mustapippuria myllystä
2 kpl limetinlehtiä hienonnettuna
1 sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
Paistamiseen:
(sitruuna)öljyä
Dippikastike:
1/2 dl vettä
2 rkl kalakastiketta tai maun mukaan
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
pala chilipaprikaa
1/2 tl sokeria
Kaali-porkkanasalaatti:
400 g keräkaalia
1 iso porkkana
n. 1 tl hienonnettua chilipaprikaa
2 rkl etikkaa + 2 rkl vettä
2 tl sokeria
Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon broilerinjauheliha ja muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile pihveiksi ja
paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin.
Sekoita dippikastikkeen ainekset sekaisin ja tarkista maku. Voit hienontaa joukkoon hieman tuoretta korianteria.
Raasta keräkaali ja porkkana isolla raastinterällä karkeaksi.
Sekoita joukkoon hienonnettua chilipaprikaa, etikkaa, vettä ja sokeria.
Anna maustua hetki.
Tarkista maku.
Tarjoa pihvit dippikastikkeen ja raikkaan kaali-porkkanasalaatin kanssa.