Broileri-riisikeitto ja kilpailu
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- broilerin fileesuikale
- suola
- chilimauste
- valkosipulinkynsi
- purjosipuli
- porkkana
- chilipaprika
- vesi
- täysjyväriisi
- liemikuutio
- sulatejuusto
- tomaattipyree
- Apetit herne-maissi-paprika sekoitus
- korianteri
- persilja
Kehtaatko tunnustaa käyttäväsi herne-maissi-paprika -sekoitusta? Julkisesti et tietenkään, mutta ei se mitään, tilastot kertovat muuta! Herne-maissi-paprika, kuten ammattikokit saattavat sanoa: liikennevalot, ovat kelpo purtavaa pääruoan lisäkkeenä ja väriä se antaa monenlaisiin ruokiin.
Tiesitkö, että Apetit herne-maissi-paprika on tuottena jo huikeat 30 vuotta vanha. Tultuaan markkinoille se kiilasi heti kymmenen myydyimmän tuotteen kärkeen.
En kerro kenellekään, että sinäkin sitä käytät. Nyt voit sen tunnustaa, sillä sinulla on mahdollisuus voittaa matka.
Osallistu klikkaamalla reseptin alla olevaa Apetit-logoa.
Ihana arkipäivän keitto valmistetaan broilerista ja täysjyväriisistä.
Väriä ja makua keitto saa kasviksista. Ja tietenkin he-ma-pa:sta, eli herne-maissi-paprikasta!
Broileri-riisikeitto
6-8 annosta
2 rkl öljyä
500 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
chilimaustetta
1-2 valkosipulinkynttä
150 g purjosipulia
3 isoa porkkanaa
½-1 punainen chilipaprika
1,3 l vettä
1 dl luomu täysjyväriisiä
2 liemikuutiota
200 g sulatejuustoa
100 g tomaattipyreetä
200 g Apetit herne-maissi-paprika ?sekoitusta
1 ruukku korianteria tai persiljaa
(suolaa)
Ota broilerinfileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
Mausta ripauksella suolaa ja chilimausteella.
Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaise purjo pituussuunnassa.
Huuhtele lehtien välit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Viipaloi porkkanat ja hienonna chilipaprika.
Lisää ainekset paistettujen broilerisuikaleiden joukkoon ja kääntele hetki.
Lisää vesi, luomu täysjyväriisi ja liemikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes riisi on sopivan kypsää.
Lisää joukkoon sulatejuusto, tomaattipyree ja Apetit herne-maissi-paprika ?sekoitus.
Anna keiton kiehua, kunnes sulatejuusto on sulanut.
Tarkista maku.
Ripottele valmiin keiton pinnalle tuoretta korianteria tai persiljaa silppuna.
Ja ei kun nauttimaan!