Gluteeniton mansikka-raparperivispipuuro

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 l vesi
  • 3 dl raparperi
  • 3 dl mansikka
  • 1½ dl Foodin kookossokeri
  • (vaihtoehto) Foodin koivusokeri
  • 1¾ dl Foodin luomu tumma riisijauho

Foodin on kotimainen perheyritys, joka maahantuo eettisesti valmistettuja elintarvikkeita ympäri maailman. He välittävät tuottajista ja käyvät paikan päällä katsomassa miten viljelyksiä hoidetaan. Foodinin maahantuomia tuotteita hankkimalla tuet pienyrittäjiä ja saat varmasti laadukasta ravintoa. Gluteenittoman vispipuuron valmistat kätevästi tummasta riisijauhosta. Mansikan ja raparperin tilalla voit käyttää myös muita hedelmiä ja marjoja. Pääsiäispuuron valmistukseen voit käyttää vaikkapa mangososetta.

Gluteeniton mansikka-raparperivispipuuro
4 annosta

1 l vettä
3 dl raparperipaloja
3 dl mansikoita
1½ dl Foodin kookossokeri tai koivusokeri
1¾ dl Foodin luomu tumma riisijauho

Mittaa vesi, raparperipalat ja mansikat kattilaan, lisää kookossokeri tai koivusokeri.
Anna kiehua noin viisi minuuttia ja lisää luomu tumma riisijauho sekoittaen.
Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia. Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.
Tarjoa jääkaappikylmänä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä