Gluteeniton mansikka-raparperivispipuuro
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 l vesi
- 3 dl raparperi
- 3 dl mansikka
- 1½ dl Foodin kookossokeri
- (vaihtoehto) Foodin koivusokeri
- 1¾ dl Foodin luomu tumma riisijauho
Foodin on kotimainen perheyritys, joka maahantuo eettisesti valmistettuja elintarvikkeita ympäri maailman. He välittävät tuottajista ja käyvät paikan päällä katsomassa miten viljelyksiä hoidetaan. Foodinin maahantuomia tuotteita hankkimalla tuet pienyrittäjiä ja saat varmasti laadukasta ravintoa. Gluteenittoman vispipuuron valmistat kätevästi tummasta riisijauhosta. Mansikan ja raparperin tilalla voit käyttää myös muita hedelmiä ja marjoja. Pääsiäispuuron valmistukseen voit käyttää vaikkapa mangososetta.
Gluteeniton mansikka-raparperivispipuuro
4 annosta
1 l vettä
3 dl raparperipaloja
3 dl mansikoita
1½ dl Foodin kookossokeri tai koivusokeri
1¾ dl Foodin luomu tumma riisijauho
Mittaa vesi, raparperipalat ja mansikat kattilaan, lisää kookossokeri tai koivusokeri.
Anna kiehua noin viisi minuuttia ja lisää luomu tumma riisijauho sekoittaen.
Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia. Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.
Tarjoa jääkaappikylmänä.