1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua, keskiarvo: 4,42 / 5)
Ladataan...

Sateenkaarirulla on nopea täytekakun korvike, joka maistuu erityisesti lastenkutsuilla.
Täytteeseen on piilotettu herkullisia Fudge Chunks ?paloja. Voit halutessasi ripotella täytteeseen myös tuoreita tai pakastevadelmia.

Sateenkaarirulla
noin 12 annosta

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoja (voit korvata ½ dl myös sokeroimattomalla kaakaojauheella)
2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte:
1 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa tai maitorahkaa
1 dl tomusokeria
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
muutama tippa Dr.Oetker Vadelma-aromia
85 g Dr.Oetker Fudge Chunks -paloja

Pinnalle:
1-2 dl vispikermaa
½-¾ dl tomusokeria
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
1 prk Dr.Oetker Cup Cake Neon -koristerakeita

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
Anna jäähtyä.

Valmista täyte.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka.
Mausta seos tomusokerilla, vaniljasokerilla ja vadelma-aromilla.
Sekoita joukkoon Fudge Chunks ?palat.
Tarkista maku.
Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn pinnalle.
Kääri rullalle ja nosta tarjoiluvadille.

Vaahdota vispikerma ja mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
Levitä kermavaahto tortun pinnalle.
Sirottele Cup Cake Neon koristerakeita väri kerrallaan raidaksi kuten sateenkaaressa.

Laita tarjolle!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.