1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Santa Marian savustettu merisuola on uskomaton tuote. Se on pakattu kauniiseen lasipurkkiin, joka on loistava lahja kalanystävälle.
Siitä saa myös maukkaan, hieman erilaisen graavilohen vaikkapa joulupöytään.
Kannattaa kokeilla!

Savunmakuinen graavilohi

1/2 kg lohifilee tai kirjolohifilee
1-2 rkl Santa Marian savustettua merisuolaa
ripaus sokeria
runsaasti tilliä

Laita kalafilee nahkapuoli alaspäin vadille. Poista tarkasti ruodot, käytä apuna pinsettejä.
Hiero mausteet pintaan ja levitä päälle tilliä.
Mausta kelmun alla jääkaapissa 1-2 vuorokautta. Pyyhi mausteet pois ja leikkaa viistottain ohuiksi viipaleiksi.