
- Annoksia: 8
- Valmistusaika: 2h 20 min
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: perheelle
Kinderkakku
Ainekset
- Pohja:
- suklaatäytekeksi - 300 g
- voi - 70 g
- Täyte:
- kuohukerma - 5 dl
- valkosuklaa - 100 g
- hasselpähkinä-kaakaolevite - 200 g
- Pinnalle:
- maitosuklaa - 200 g
- Koristeluun:
- suklaamuna
- suklaamakeinen
Kinderderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa.
Voit katsoa videon reseptin lopusta.
Kinderkakku
8 annosta
Pohja:
300 g suklaatäytekeksejä
70 g sulatettua voita
Täyte:
5 dl kuohukermaa
100 g sulatettua valkosuklaata
200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Pinnalle:
200 g sulatettua maitosuklaata
Koristeluun:
suklaamunia
suklaamakeisia
Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi. Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Painele keksiseos vuokaan.
Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
Tarjoa!

- Annoksia: 8
- Valmistusaika: 2h 20 min
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: perheelle
Kinderkakku
Ainekset
- Pohja:
- suklaatäytekeksi - 300 g
- voi - 70 g
- Täyte:
- kuohukerma - 5 dl
- valkosuklaa - 100 g
- hasselpähkinä-kaakaolevite - 200 g
- Pinnalle:
- maitosuklaa - 200 g
- Koristeluun:
- suklaamuna
- suklaamakeinen