1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (226 arvostelua, keskiarvo: 3,49 / 5)
Ladataan...

Kinderderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa.
Voit katsoa videon reseptin lopusta.

Kinderkakku
8 annosta

Pohja:
300 g suklaatäytekeksejä
70 g sulatettua voita

Täyte:
5 dl kuohukermaa
100 g sulatettua valkosuklaata
200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä

Pinnalle:
200 g sulatettua maitosuklaata

Koristeluun:
suklaamunia
suklaamakeisia

Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi. Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Painele keksiseos vuokaan.
Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.