
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 40 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: neljälle
Broilerinfileetä uunissa
Ainekset
- sipuli - 2
- kevätsipuli - 2
- kevätsipulinvarsi - vaihtoehto
- punainen paprika - 1
- kesäkurpitsa - 10 cm
- valkosipulinkynsi - 3
- broilerinfilee - 4
- suola - ½ tl
- mausteseos - (vaihtoehto - tacomauste tai sitruunapippuri)
- kirsikkatomaatti - 100 g
- pikkuparsa - 100 g
- ruokakerma - 2 dl
- kuohukerma - (vaihtoehto)
- juustoraaste
Tämä suosittu resepti on päivitetty kuvan osalta ja reseptiin on tehty pieniä muutoksia kasvisten osalta. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai laittaa vuokaan niitä kasviksia joita kaapista löydät. Voit maustaa seosta myös erilaisin yrtein. Alkuperäinen resepti on julkaistu 17.01. 2008
Broilerinfileetä uunissa
4 annosta
2 sipulia
2 kevätsipulinvartta
1 punainen paprika
10 cm pala kesäkurpitsaa
2-3 valkosipulinkynttä
4 broilerinfileetä
½ tl suolaa tai mausteseosta (esim. tacomauste tai sitruunapippuri)
100 g kirsikkatomaatteja
100 g pikkuparsaa
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
150 g juustoraastetta
Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Hienonna kevätsipulinvarret.
Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi tai lohkoiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Levitä ainekset reunalliseen uunivuokaan.
Lado päälle vieretysten broilerinfileet ja mausta ne suolalla tai mausteseoksella.
Ripottele pinnalle kirsikkatomaatit ja pikkuparsat.
Sekoita ruoka- tai kuohukerman joukkoon juustoraaste ja kaada seos uunivuokaan.
Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 20-30 minuuttia broilerinfileiden paksuudesta riippuen.
Pingback: Helppo resepti: Broileria ja sirkkoja - Sirkkafarmi Ijas
Pingback: Kokonainen Broileri Uunissa – QVQ