Viikon ruokalista® vko 11/2024

Julkaistu: 08.03.2024
Yhteistyö Saaren Taika
rapea-uunilohi

Aurinkoista maaliskuun alkua!
Viikon ruokalistalta löydät jälleen koko perheelle sopivia arkiruokavinkkejä viikon herkkuvinkkiä unohtamatta.

Lisääntynyt valo piristää mieltä ja pian saadaankin jo nauttia kevään ihmeistä ja lähestyvästä kesästä.

Kevätaurinko on kauneuden lisäksi myös armoton, sillä se paljastaa kaiken sen lian, joka on pimeänä aikana pysynyt kätevästi katseilta piilossa. Nyt kannattaa hyödyntää Saaren Taika kevätalennus. Ajan henkeen sopivat ekologiset ja biohajoavat pesuaineet ovat ihania niin kotona kuin mökillä, matkailuvaunuissa ja veneissä sekä ulkona tehtävissä siivoustöissä.

Nyt sinulla on Hellapoliisin lukijana mahdollisuus kokeilla suosittua Saaren Taika siivoussaippuaa, joka on kaikkea näitä ja vielä enemmän. Siivoussaippua ei ärsytä hengitystä, eikä se kuivata tai vahingoita käsiä, kuten monet kemikaaleja sisältävät puhdistusaineet. Saaren Taika siivoussaippua sopii kaikille kodin koville pinnoille, kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, kaakeleille, teräkselle, ikkunoille ja peileille. Se puhdistaa tehokkaasti myös vaikeaa likaa sekä kalkkia. Kotimaiset siivoussaippuat valmistuvat käsityönä ja ne on valmistettu 100% kasviperäisistä ainesosista.

saaren taika - siivoussaippua

Alennuskoodit tuplana

Siivoussaippua on tällä hetkellä -20% tarjouksessa ja alekoodilla HELLAPOLIISI24 saa vielä sen päälle -20% koko tilauksesta Saaren Taika Shopissa!
Tutustu valikoimaan ja hyödynnä huikea alennus klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Alennus on voimassa 30.03.2024 asti

>> Saaren Taika Shoppiin <<
Tilaa viikon ruokalista® nyt

Viikon ruokalista® on suunniteltu avuksi juuri Sinun arkeesi huomioiden sesongit ja juhlapyhät. Listoista suunnittelemme aina mahdollisimman vaihtuvia ja aiemmin suunniteltuja ruokalistoja selaamalla löydät perheellesi pitkäksi aikaa mielenkiintoisia reseptejä kokeiltavaksi.
Tilaa viikon ruokalista maksutta sähköpostiisi. Julkaisupäivä on aina perjantaisin.

Tilaa viikon ruokalista

Katso aikaisemmat Viikon Ruokalistat

Yhteistyössä