Pienet suolaiset palat halloumista ja aurinkokuivatuista tomaateista

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 2.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vehnäjauho
  • leivinjauhe
  • margariini
  • maito
  • aurinkokuivattu tomaatti
  • halloumijuusto
  • valkosipulinkynsi
  • provencen mausteseos
  • kerma
  • kananmuna
  • juustoraaste

Tein näitä pikkuisia suolaisia paloja Bake And Partyn minimuffinivuoalla, jolla saa mielestäni tosi kivoja pikkusuolaisia. En käyttänyt vuoassa papereita, vaan voitelin kolot margariinisulalla.

Pienet suolaiset palat halloumista ja aurinkokuivatuista tomaateista

Pohjataikina:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
0,5 dl maitoa

Mittaa kuivat aineet leivontakulhoon ja lisää joukkoon kylmä rasva. Pyöräytä ainekset ryynimäiseksi seokseksi. Lisää maito pikaisesti sekoittaen.

Jaa taikina minimuffinivuoan koloihin tai piirakkavuokaan.

Täyte:
6 aurinkokuivattua tomaattia
100 g halloumi-juustoa
2-3 valkosipulinkynttä murskana
Provencale-mausteseosta

2 dl kermaa
2 munaa
150 g juustoraastetta

Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja paloittele halloumi. Murskaa valkosipulinkynnet.

Laita taikinan päälle aurinkokuivattua tomaattia, halloumia, valkosipulia ja Provencale-mausteseosta.

Nostele lusikalla pinnalle kerma-muna-juustoseosta.

Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä