Pienet suolaiset palat halloumista ja aurinkokuivatuista tomaateista
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vehnäjauho
- leivinjauhe
- margariini
- maito
- aurinkokuivattu tomaatti
- halloumijuusto
- valkosipulinkynsi
- provencen mausteseos
- kerma
- kananmuna
- juustoraaste
Tein näitä pikkuisia suolaisia paloja Bake And Partyn minimuffinivuoalla, jolla saa mielestäni tosi kivoja pikkusuolaisia. En käyttänyt vuoassa papereita, vaan voitelin kolot margariinisulalla.
Pienet suolaiset palat halloumista ja aurinkokuivatuista tomaateista
Pohjataikina:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
0,5 dl maitoa
Mittaa kuivat aineet leivontakulhoon ja lisää joukkoon kylmä rasva. Pyöräytä ainekset ryynimäiseksi seokseksi. Lisää maito pikaisesti sekoittaen.
Jaa taikina minimuffinivuoan koloihin tai piirakkavuokaan.
Täyte:
6 aurinkokuivattua tomaattia
100 g halloumi-juustoa
2-3 valkosipulinkynttä murskana
Provencale-mausteseosta
2 dl kermaa
2 munaa
150 g juustoraastetta
Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja paloittele halloumi. Murskaa valkosipulinkynnet.
Laita taikinan päälle aurinkokuivattua tomaattia, halloumia, valkosipulia ja Provencale-mausteseosta.
Nostele lusikalla pinnalle kerma-muna-juustoseosta.
Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.