Kebabpiirakka

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kebabpiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

142 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kebabpiirakka on ihastuttava illanistujaistarjottava. Voit vaihdella täytteitä omien mieltymystesi mukaan. Kebablastuja löydät hyvin varustelluista marketeista.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Pohja:
  • 100 g voita
  • ½ tl suolaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl vettä TAI
  • kermaa (vaihtoehto)
Täyte:
  • 100-200 g kebablastuja
  • ½ punainen paprika suikaleina
  • jalapenorenkaita TAI
  • oman maun mukaan peperonia (vaihtoehto)
  • 5-10 miniluumutomaattia
  • 1 prk tomaatti-basilika-tuorejuusto, laktoositon
  • 2 kananmunaa
  • 150 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Sekoita voi, suola ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää neste ja sekoita sen verran, että taikina on tasainen.
  • Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen pyöreään, halkaisijaltaan 24-26 cm piirasvuoan pohjalle. Esipaista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  • Laita esipaistetun piiraspohjan päälle kebablastuja, suikaloitua paprikaa ja jalapenoa tai peperonia, sekä kokonaiset tai puolitetut miniluumutomaatit.
  • Sekoita tuorejuusto, kananmunat ja juustoraaste keskenään ja kaada täytteiden päälle.
  • Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä