Kananpojan Feta-pestopiiras

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- lehtitaikinalevy
- öljy
- broilerin fileesuikale
- suola
- paprikajauhe
- Pasta Basilico mausteseos
- pesto genovese
- olympus delicates cheese mix with feta
- ruokakerma
- kananmuna
- valkosipulinkynsi
- emmental raaste
Tämä suolainen piiras syntyy kätevästi valmiista esikaulitusta lehtitaikinalevystä.
Ihanan mehevä piiras aikuiseen makuun!
Ohjeen fetajuusto on tällä kertaa Gavrielides Oy:n maahantuoma fetalevite, joka soveltuu esimerkiksi patonkien päälle levitettäväksi tai muiden pikkusuolaisten maustamiseen.
Tästä ohjeesta riittää uunipellilliseen.
Kananpojan Feta-pestopiiras
600 g Myllyn Paras iso lehtitaikinalevy (soveltuu makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. (Tuote on laktoositon, maidoton, sokeriton ja munaton)
tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
suolaa
paprikajauhetta
Santa Marian Pasta Basilico mausteseosta
n. 100 g Pesto Genovesea
250 g Olympus Delicatessen Cheese Mix With Feta
2 dl ruokakermaa
3 munaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
150-200 g Emmental-Mozzarellajuustoraastetta
Laita kaulittu, hieman sulanut lehtitaikinalevy leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista broilerinsuikaleet kuumassa pannussa öljyssä, mausta suolalla, paprikajauheella ja Pasta Basilico-mausteseoksella.
Levitä lehtitaikinalevyn pintaan pestoa. Ripottele päälle broilerisuikaleet.
Sekoita kulhossa keskenään Fetalevite, kerma, valkosipuli, munat ja juustoraaste.
Kaada seos broilerisuikaleiden päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa lisäksi esimerkiksi raikasta salaattia.