Helpot juustosarvet
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-12 annosta
- 4 dl vehnäjauhoja
- 4 dl emmental-raastetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 150 g margariinia
- 1 ½ dl maitoa
Valmistusohje
- Nypi pehmeä rasva ja kuivat aineet keskenään, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon maito, mutta älä vaivaa enempää kuin on välttämätöntä.
- Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele ne palloiksi ja kaulitse suurehkoiksi, pyöreiksi levyiksi.
- Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahdeksaan sektoriin, kääri sarviksi siten, että aloitat käärimisen leveämmästä päästä.
- Laita sarvet leivinpaperin päälle, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle seesamin- tai unikonsiemeniä.
- Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Peitä lämpimät juustosarvet liinalla.