Helpot juustosarvet

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vehnäjauho
- emmental-raaste
- leivinjauhe
- suola
- margariini
- maito
Helpot juustosarvet
4 dl vehnäjauhoja
4 dl emmental-raastetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
150 g margariinia
1,5 dl maitoa
Nypi
pehmeä rasva ja kuivat aineet keskenään, kunnes seos on tasaista.
Sekoita joukkoon maito, mutta älä vaivaa enempää kuin on välttämätöntä.
Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele ne palloiksi ja kaulitse
suurehkoiksi, pyöreiksi levyiksi. Leikkaa levyt terävällä veitsellä
kahdeksaan sektoriin, kääri sarviksi siten, että aloitat käärimisen
leveämmästä päästä.
Laita sarvet leivinpaperin päälle, voitele munalla
ja ripottele pinnalle seesamin- tai unikonsiemeniä.
Paista 200
asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Peitä lämpimät sarvet liinalla.