Ruokaisa kasvis-pastasalaatti

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Ruokaisa kasvispasta-salaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

135 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Oatly logo

Kaupallinen yhteistyö Oatly

Ruokaisa kasvis-pastasalaatti maistuu milloin tahansa. Oatlyn mainio Havregurt Turkkilainen on maidoton jogurtin kaltainen tuote, joka valmistetaan kaurasta. Voit käyttää sitä jogurtin tapaan vaikkapa aamiaispöydässä tai taikoa siitä herkullisen tzatzikin. Se sopii myös ruokaisan kasvis-pastasalaatin kastikkeeksi. Sekoita joukkoon tai tarjoa erikseen, ihan kuinka haluat.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g kaura-porkkanapastaa
  • tai muuta pastaa
  • 100 g sokeriherneenpalkoja
  • 3 maustekurkkua
  • 100-200 g kirsikkatomaatteja
  • tai miniluumutomaatteja
  • 2-3 kevätsipulinvarsia
  • 100 g tummia rypäleitä
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 500 g Oatly Havregurt Turkkilainen "jogurttia"
  • 3-4 rkl kasvipohjaista vihreää pestoa
  • tai kasvipohjaista punaista pestoa
  • mustapippurirouhetta
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja kaura-porkkanapasta tai muu pasta.
  • Keitä 7-8 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Laita pasta isoon kulhoon.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
  • Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Hienonna kevätsipulinvarret.
  • Puolita tummat rypäleet ja lisää kaikki ainekset kulhoon yhdessä valutettujen aurinkokuivattujen kirsikkatomaattien kanssa.
  • Sekoita Oatlyn Havregurt Turkkilaisen joukkoon kasvipohjaista vihreää tai punaista pestoa ja mustapippuria myllystä, kunnes maku on sopiva.
  • Sekoita kastike salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.
  • Koristele kasvis-pastasalaatti tuoreella basilikalla.
Ruokaisa kasvis-pastasalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä