Pekoninen herkkusieni-pastasalaatti
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 170 g pekonia
- 200 g Champ Ruskeita Herkkusieniä
- ½-1 punainen chilipaprika
- 1- 1 ½ l vettä
- n. 1 tl suolaa
- 250 g ruispastaa
- 75 g sokeriherneenpalkoja
- 2 päärynää
- 1 maustekurkku
- 2 (keitetty) porkkanaa
- ½-1 ruukku Vihreäkeiju persiljaa
- ½ dl rypsiöljyä
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Leikkaa pekoni paloiksi ja viipaloi herkkusienet.
- Hienonna chilipaprika.
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruispasta. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä jälkikypsymisen loppumiseksi.
- Kuumenna pannu ja paista pekonipalat kauttaaltaan rapeiksi. Lisää herkkusienet ja hienonnettu chilipaprika. Kääntele kuumalla pannulla, kunnes sienet ovat kauniin värisiä ja pehmenneet.
- Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi. Kuori päärynät ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös maustekurkku ja keitetyt, kuoritut porkkanat.
- Sekoita ainekset keskenään ja hienonna lopuksi joukkoon persilja. Sekoita joukkoon vielä rypsiöljy ja suolaa maun mukaan. Rouhi mausteeksi mustapippuria.
- Tarkista maku.
- Tarjoa!