Pekoninen herkkusieni-pastasalaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pekoninen herkkusieni-pastasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Champ logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Champ

Pekoninen herkkusieni-pastasalaatti on herkullinen juhlapöydän salaatti. Tarjoa illanistujaisissa, pikkujouluissa, joulupöydässä tai vuodenvaihteen juhlinnassa.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 170 g pekonia
  • 200 g Champ Ruskeita Herkkusieniä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 1- 1 ½ l vettä
  • n. 1 tl suolaa
  • 250 g ruispastaa
  • 75 g sokeriherneenpalkoja
  • 2 päärynää
  • 1 maustekurkku
  • 2 (keitetty) porkkanaa
  • ½-1 ruukku Vihreäkeiju persiljaa
  • ½ dl rypsiöljyä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Leikkaa pekoni paloiksi ja viipaloi herkkusienet.
  • Hienonna chilipaprika.
  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruispasta. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä jälkikypsymisen loppumiseksi.
  • Kuumenna pannu ja paista pekonipalat kauttaaltaan rapeiksi. Lisää herkkusienet ja hienonnettu chilipaprika. Kääntele kuumalla pannulla, kunnes sienet ovat kauniin värisiä ja pehmenneet.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi. Kuori päärynät ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös maustekurkku ja keitetyt, kuoritut porkkanat.
  • Sekoita ainekset keskenään ja hienonna lopuksi joukkoon persilja. Sekoita joukkoon vielä rypsiöljy ja suolaa maun mukaan. Rouhi mausteeksi mustapippuria.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä