Ohrasuurimo-härkissalaatti

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 5 dl Biotta Daily Veggies breuss -vihannesmehu
  • 5 dl vesi
  • 1 tl Herbamare Spicy yrttisuolaseos
  • 2 dl rikotut ohrasuurimot
  • 250 g härkis
  • 1-2 kpl omena
  • 2 lehtisellerin varsi
  • mustapippurirouhe
  • 1 ruukku tuore korianteri
  • 1 rkl punaviinietikka
  • 1 rkl oliiviöljy

Ohrasuurimoista valmistat ruokaisan ja herkullisen salaatin vaikkapa joulupöytään tai talvijuhliin väriä antamaan. Sekoita tarvittaessa tilkka oliiviöljyä joukkoon hetki ennen tarjoilua.

Ohrasuurimo-härkissalaatti
6 annosta

5 dl Biotta Daily Veggies breuss -vihannesmehua
5 dl vettä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolaa
2 dl rikottuja ohrasuurimoita
250 g härkistä
1-2 omenaa
2 lehtisellerivartta
mustapippuria myllystä
1 ruukku korianteria
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä

Ohrasuurimo-härkissalaatti

Mittaa Biotta Daily Veggies breuss -vihannesmehu ja vesi kattilaan. Kiehauta.
Lisää Herbamare Spicy Pikant -yrttisuola ja rikotut ohrasuurimot.
Keitä miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ohrasuurimoihin. Sekoita joukkoon härkis. Jäähdytä.
Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Viipaloi lehtiselleri ohuiksi viipaleiksi. Lisää ne salaatin joukkoon.
Rouhi joukkoon mustapippuria ja tuoretta korianteria.
Mausta punaviinietikalla ja sekoita joukkoon vielä hieman oliiviöljyä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: