Napolin salaatti

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- suola
- cappelli-pasta
- mustaleima-emmental juusto
- polar-juusto
- kurkku
- herne-maissi-paprika sekoitus
- rypsiöljy
- valkoviinietikka
- omenaviinietikka
Pastasalaatti ei kaipaa raskaita kastikkeita maistuakseen hyvältä. Napolin salaatti sopii hyvin salaattipöytään muiden salaattien seuraksi.
Napolin salaatti
6 annosta
vettä
½ tl suolaa
250 g Cappelli-pastaa
200 g mustaleima Emmental – tai Polar-juustoa (voit korvata osan myös Cheddar-juustolla)
½ kurkku
100-200 g herne-maissi-paprika sekoitusta
½ dl rypsiöljyä
2 tl valkoviinietikkaa tai omenaviinietikkaa
(ripaus suolaa)
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Keitä lähes kypsäksi, valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
Kuutioi juusto ja kurkku hyvin pieniksi kuutioiksi.
Sekoita ne pastan joukkoon yhdessä herne-maissi-paprika seoksen kanssa.
Sekoita öljy ja viinietikka keskenään. Laita joukkoon halutessasi ripaus suolaa.
Lisää seos muiden ainesten joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Tarjoa kylmänä.
Vinkki! Voit maustaa salaattia erilaisilla tuoreilla yrteillä.