Gluteeniton pasta-savulohisalaatti

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Semper logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 ½ l vesi
  • ½ tl suola
  • 250 g Semper Penne Tricolore -pasta
  • Semper Penne Sedan
  • Semper fusilli
  • 250 g pakastemaissi
  • 250 g kirsikkatomaatti
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1-2 punasipuli
  • 2 rkl öljy
  • 2 rkl balsamiviinietikka
  • 500-800 g lämminsavustettu lohi
  • ½-1 ruukku tuore tilli

Gluteeniton pasta-savulohisalaatti
10 annosta

1 ½ l vettä
½ tl suolaa
250 g Semper Penne Tricolore, Sedan tai Fusilli -pastaa, gluteenitonta
200 g pakastemaissia
250 g kirsikkatomaatteja
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1-2 punasipulia renkaina
2 rkl öljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
500-800 g lämminsavustettua lohta
½-1 ruukku tilliä

Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
Lisää suola ja Semper gluteeniton pasta.
Anna kiehua noin 7-8 minuuttia, kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Sulata halutessasi pakastemaissi. Laita maissi kulhoon.
Puolita kirsikkatomaatit ja lisää joukkoon.
Paloittele kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi tai hienonna se.
Lisää punasipuli kulhoon ja sekoita joukkoon öljy ja balsamiviinietikka. Anna maustua hetki.
Putsaa lämminsavulohi ja paloittele se.
Hienonna tilli.
Sekoita kaikki ainekset pastan joukkoon ja tarkista maku.
Lisää tarvittaessa joukkoon hieman balsamiviinietikkaa.

Laita salaatti tarjolle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: