Vönerpelti

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vöner nachopelti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dansukkerin kanssa.

Vöner maistuu myös vegaanista ruokavaliota noudattavalle. Oletko jo kokeillut nachopeltiä Vöneristä? Tämä herkku valmistuu nopeasti. Mikäli valmistat ruokaa vegaanille, valitse juustoksi vegaaninen ”juustoraaste”.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 200 g nachoja
  • 200 g Vöneriä
Kastike:
  • 1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
  • ½ dl ketsuppia
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
  • 2-3 valkosipulinkynttä
Lisäksi:
  • ½ dl punaisia jalapenoja
  • 100 g juustoraastetta TAI
  • 100 g vegaanista ”juustoraastetta” (vaihtoehto)
  • 155 g tomatillo salsaa tai muuta valmista salsaa

Valmistusohje

  • Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.
  • Laita Vönersuikaleet kulhoon.
  • Laita joukkoon siirappi, ketsuppi, mustapippuria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita keskenään.
  • Levitä Vönersuikaleet nachojen päälle.
  • Ripottele pinnalle punaiset jalapenot ja juustoraaste tai vegaaninen ”juustoraaste”.
  • Kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Valuta päälle vielä tomatillosalsaa tai muuta salsaa. Tarjoa vönerpelti.
vöner-nachopleti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: