Tomaatti-mozzarellaleivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Alavuden Öljynpuristamon kanssa.
Pikkusuolaiset maistuvat iltapalana, illanistujaisissa, juhlissa tai muuten vaan. Rapeakuorinen maalaisleipä tarjoillaan mozzarellajuuston ja kirsikkatomaattien kanssa ja viimeistellään Alavuden Öljynpuristamon sitruunanmakuisella rypsiöljyllä. Kokeile ja ihastu!
Katso lisää reseptejä täältäAdvertising information
Ainekset
6 annosta
- 6 viipaletta maalaisleipää
- Alavuden kylmäpuristettu SITRUUNA rypsiöljy
Pinnalle:
- 150 g minimozzarellapalloja
- 100 g kirsikkatomaatteja
- ½ ruukkua tuoretta basilikaa
- mustapippuria myllystä
- Alavuden kylmäpuristettu SITRUUNA rypsiöljy
Valmistusohje
- Leikkaa maalaisleipä viipaleiksi.
- Kuumenna sitruunan makuinen rypsiöljy pannulla ja paahda leipäviipaleet molemmin puolin rapeiksi.
- Laita paahdetut leivät tarjoiluvadille ja laita päälle minimozzarellapalloja ja kirsikkatomaatteja.
- Koristele basilikalla ja rouhi päälle mustapippuria myllystä.
- Valuta pinnalle vielä hieman sitruunanmakuista rypsiöljyä.
- Tarjoa!