Savulohi-pitaleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker kanssa.

Savulohi-pitaleivät maistuvat lounaaksi tai illanistujaisissa.
Voit ottaa mukaan myös retkelle, kun paloittelet täyteainekset eväsrasiaan valmiiksi. Helppo ja nopea valmistaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 pitaleipää
  • 10 cm pala kurkkua
  • 2 dl pakasteherneitä sulatettuna
  • 200 g lämminsavustettua lohta
  • 5 cm pala purjosipulia
  • 5 cm (vaihtoheto)
Kastike:
  • 1 prk kermaviiliä
  • 2 tl wasabia
  • 1 rkl Dansukker Taloussokeria
  • 2 rkl hienonnettuna hienonnettua tilliä

Valmistusohje

  • Leikkaa kurkku suikaleiksi ja paloittele lämminsavustettu lohi.
  • Huuhtele purjosipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Valmista kastike. Laita kermaviili kulhoon.
  • Sekoita joukkoon wasabi tai raastettua piparjuurta, taloussokeri ja halutessasi hienonnettua tilliä.
  • Tarkista maku.
  • Lämmitä pitaleivät ja täytä.
  • Valuta lopuksi ainesten päälle kastiketta.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä