Savulohi-leipävartaat

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Savulohi-leipävartaat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden limppu

Maalahden Limppu on ihana leipä arkeen ja juhlaan. Juureen leivottu leipä pysyy pitkään mehevänä kuivumatta. Helpon täytteen valmistat tuorejuustosta ja savulohesta. Voit käyttää myös muita kaloja, kinkkua, kasviproteiineja, savuporoa tai hienonnettuja yrttejä. Nämä leipävartaat maistuvat illanistujaisissa, juhlissa tai vaikka iltapalana. Mikäli haluat valmistaa pieniä cocktailpaloja, käytä varrastikkujen sijaan cocktailtikkuja ja leikkaa leivät neljän sijaan kuuteen osaan. Nauti savulohi-leipävartaat hyvässä seurassa.

Advertising information

Video: Savulohi-leipävartaat

Ainekset

7 annosta
  • 1 pkt Maalahden Limppua viipaleina
  • 400 g yrttituorejuustoa TAI
  • 400 g ruohosipulituorejuustoa (vaihtoehto)
  • 200 g lämminsavulohta
  • ½ ruukkua tuoretta tilliä
  • maun mukaan limepippuria
  • 7 varrastikkua TAI
  • noin 20 cocktailtikkua

Valmistusohje

  • Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille.
  • Laita tuorejuusto kulhoon.
  • Hienonna joukkoon lämminsavulohta ja tilliä.
  • Mausta limepippurilla ja sekoita tasaiseksi.
  • Levitä täyte reiluiksi kerroksiksi leipäpalojen päälle ja leikkaa palat neljään tai kuuteen osaan.
  • Laita päällekkäin neljä leipäpalaa täytteineen ja paina varrastikku leipäpalojen keskeltä.
  • Nosta vartaat tarjolle.
Savulohi-leipävartaat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä